Informatie Kleuterturnen Toestelturnen Tumbling Trampoline Acro Dans Volwassenen G-gym
Opgelet: Op donderdag 17/8 voert Gymfed een update uit van de inschrijvingsmodule. Daardoor zal de je die dag mogelijk niet kunnen inschrijven. Krijg je een foutmelding, probeer dan later even opnieuw.

 

Zoals vorig jaar lopen de inschrijvingen dit jaar volledig electronisch via de website. Zo zijn we zeker dat alle gegevens juist zijn, en het bespaart jou lange wachtrijen ! Als je vorig jaar al lid was hoef je dit jaar je gegevens ook niet opnieuw in te vullen: die worden automatisch overgenomen van vorig jaar als je inlogt met de gegevens van het gezinshoofd.

Let op: Dit jaar zal je tijdens de inschrijving gevraagd worden om je rijksregisternummer in te vullen. Dat nummer vind je op de achterkant je identiteitskaart of kids-ID. Als je nog geen identiteitskaart of kids-ID hebt, dan vind je je rijksregisternummer ook op de klevertjes van de mutualiteit.

Mocht je toch moeilijkheden ondervinden om je in te schrijven, dan vind je hier alvast een beknopte handleiding. Als het echt niet lukt, stuur ons dan gerust een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we helpen je graag verder.

Handleiding   Nu inschrijven !

Met dank aan onze sponsors